Nainen erosi poikaystävästään – photoshoppasi Zac Efronin reissukuviinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tähti Zac Efronista on varttunut naisten päiväuni. 29-vuotias Efron tähdittää Baywatch-hittisarjasta kuvattua elokuvaa, ja paistattelee parhaillaan lehtien palstoilla ympäri maailmaa. Baylee Woodward vaihtoi exänsä Efroniin.

Yhdysvaltojen Rhode Islandilla asuva Baylee Woodward erosi taannoin poikaystävästään. Kaksikko ehti matkustaa ennen eroa ympäri maailmaa nauttien rantaelämästä ja seikkailuista. Woodward halusi säilyttää matkojen aikana otetut valokuvat, mutta muokata muistoja uuteen elämäänsä sopivimmiksi.

Nainen photoshoppasi valokuviin Zac Efronin ex-poikaystävänsä tilalle. Kuvat ovat surkuhupaisia, mutta hauskoja. Efronin hymyilevät kasvot sopivat 19-vuotiaan Bayleen viereen erinomaisesti, eikä nainen kadu kuvamanipulointia. Nyt Baylee voi katsoa kuvia ja nauraa entiselle elämälleen, BuzzFeed uutisoi.

Publié par Baylee Woodward sur lundi 29 mai 2017

Publié par Baylee Woodward sur lundi 29 mai 2017

Publié par Baylee Woodward sur lundi 29 mai 2017

Publié par Baylee Woodward sur lundi 29 mai 2017