Luonnon oma ruuhkabussi – opossumiemolla poikaset selässä pihamaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa elävät opossumit eli pussirotat ovat veikeän näköisiä eläimiä, jolla on samankaltainen pitkä häntä kuin rotilla. Nyt verkossa ihastuttaa vieläkin surkuhupaisammalta näyttävä opossumiemo, jonka päällä roikkuu kiinni 12 poikasen joukko.

Wisconsinissa toimiston ikkunasta oli näkynyt erikoinen näky, kun väsyneeltä vaikuttanut opossumi oli astellut pihaan poikaset selässään. Kun ikkunasta videota kuvannut henkilö oli nähnyt, että emo lähestyy pihan porttia, hän oli käynyt avaamassa oven opossumille ajatellessaan, että tämä emo tarvitsee kaiken kaipaamansa avun.

Hetki sitten verkossa levisi video, jossa nähtiin rannalla kävelevä opossumiemo, jossa roikkui kiinni noin kymmenen poikasta. Ilmeisesti emo ei ollut ainoa raksaan työn raataja ja yksinhuoltajaemo, sillä 12 poikasen emona oleminen ei näytä kovin helpolta tämänkään yksilön kohdalla.