Saara Aalto paljastaa uutispommin – uusi single tulossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto nousi viime syksynä miljoonien ihmisten idoliksi ympäri maailmaa, kun hän osallistui Iso-Britannian X Factor -ohjelmaan ja menestyi siinä äärimmäisen hyvin. Aalto sijoittui nimittäin kisassa upeasti toiseksi.

Siitä saakka häneltä on odotettu tietoa uudesta musiikista. Viime yönä Facebookissa julkaistussa videossa Saara paljastaa olleensa juuri kuvauksissa ja julkistavansa pian jotain suurta.

– Päätimme juuri kuvaukset, ja ensi viikolla tulemme julkistamaan jotain todella mielenkiintoista, Saara Aalto kertoo videolla.

PÄIVITYS/KORJAUS: Videon on julkaissut verkossa Angela Bailey, joka on Saara Aallon fani. Sekoitimme Baileyn samannimiseen henkilöön, joka on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran liikkuvan kuvan ja musiikin parissa ja tehnyt yhteistyötä muun muassa X Factor -tuomari Simon Cowellin Syco-levy-yhtiön kanssa.