Taapero puunaa ensimmäistä autoaan – videosta heti jättihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman viraalimpien videoiden joukossa on tällä hetkellä taltiointi, jolla nähdään lasten autoa huolellisesti puunaava pikkumies. Auton pintaa pyyhkivä lapsi on hädin tuskin oppinut kävelemään. Hän hallitsee huoltohommat erinomaisesti.

Nykypäivän ongelmana lienee se, että kaiken saamisesta on tehty nopeaa ja helppoa. Olipa kyse ruoasta, materiasta tai elämänkumppanista, sortuvat ihmiset turhan usein menemään siitä mistä aita on matalin tai ottamaan sen, minkä ensimmäisenä saa. Ennen asioita tehtiin ajatuksella ja hoidettiin huolellisesti. Asiat korjattiin ennemmin kuin heitettiin pois. Ruokaa arvostettiin ja siitä nautittiin. Mikään ei ollut itsestäänselvää.

Siksi NTD Televisionin julkaisemalla videolla esiintyvä taapero ihastuttaa niin monia katselijoita. Pikkulapsi näyttää oikeasti pitävän leikkiautostaan mahtavaa huolta. Huolellinen huoltotoimenpide osoittaa sen, että pikkuinen arvostaa autoaan suunnattoman paljon ja se ansaitsee parhaimman mahdollisen ylläpidon. Tästä asenteesta voi ottaa moni mallia elämäänsä.

Nothing will ever be more precious than your first car! 💖🚘Credit: CONTENTbible

Publié par NTD Television sur lundi 5 juin 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.