Toimittaja kirjoitti Rihannan lihomisesta – sai potkut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on tunnettu kauniina ja hyvin itsevarmana artistina, joka rakastaa takuulla jokaista versiota itsestään vaikka kaikki eivät hänen tyylivalintojaan ymmärtäisikään. Nyt Barstool Sports -lehden toimittaja on nimittänyt Rihannaa lihavaksi, mihin naisella olikin naseva vastaus takaisin.

Barstool Sports -lehden toimittaja Chris Sprags kirjoitti People-sivuston mukaan, että Rihanna on nauttinut hyvästä huonepalvelusta ja sen ruoista liiankin paljon. Sprags myös ihmetteli, että yrittääkö Rihanna tehdä lihavuudesta uuden kuuman trendin.

Rihanna vastasi artikkeliin julkaisemalla meemin, jossa luki: ”If you can’t handle me at my 2007 Gucci Mane, you don’t deserve me at my 2017 Gucci Mane”. Pian artikkelin julkaisemisen jälkeen Sprags erotettiin Barstool Sports -sivuston perustajan David Portnoyn toimesta. Portnoyn mukaan artikkelin aihe ei tosin ollut huono tai kelletty, mutta sitä ei käsitelty tarpeeksi hauskasti.

Portnoy oli kommentoinut People-sivuston mukaan: ”Jos kirjoitat Rihannan lihomisesta artikkelin, sen on paras olla todella hauska ja paikkansa pitävä”. Portnoy oli vielä lisännyt, että mikäli joku hänen muu toimittajansa olisi tehnyt jutun oikein, hän olisi puolustanut sitä hautaan asti vaikka tarina kertoisikin Rihannan lihomisesta.

😢

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

https://www.instagram.com/p/BU_zsvKg6pU/?tagged=rihanna&hl=en

👀

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on