Karhu murtautui asuntoon – soitti pianoa olohuoneessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villieläimet ajautuvat lähelle ihmisasutusta yleensä ruoan perässä. Jälleen saamme kertoa uteliaasta mesikämmenestä, joka selvitti tiensä coloradolaiseen asuntoon. Kontio kiinnostui erityisesti asunnossa olleesta pianosta.

Youtubeen on ladattu video, jolla nähdään valvontakameran materiaalia amerikkalaisesta olohuoneesta. Kuvaan astuu mustakarhu, joka tallustelee muina nalleina peremmälle huoneeseen. Se menee määrätietoisesti olohuoneen seinustalla olevan pianon luokse.

Pian karhu nousee takajaloilleen ja soittaa pianolla riitaisan soinnun. Se ihmettelee instrumentistä lähtevää ääntä eteenpäin tuijottaen ja jatkaa matkaansa. Äskettäin nettiin ladattu video on noussut viraalihitiksi usealla sivustolla.