Lava-autossa oli järjetön ylikuorma – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa valvotaan tarkasti teillä kulkevan raskaan kaluston kuormien sallittuja määriä. Toisella puolella maailmaa tilanne voi olla huomattavasti erilainen, mikä käy ilmi vastikään nettiin julkaistusta videosta. Suomessa ei varmaan riittäisi eurot videolla ajavan auton ylikuormamaksun suuruudeksi.

NTD Television on ladannut Facebookiin videon, jolla nähdään reilussa lastissa ajava lava-auto. Auton lavalle on nostettu säkkejä päällekkäin ja kiinnitetty liinoilla tiiviiksi paketiksi. Lavan reunojen yläpuolella on ainakin kymmenen kerrosta tavaraa.

Auton kulkeminen on hidasta ja näyttää vaaralliselta. Kauhuskenaario käy toteen kurvissa, kun auto alkaa auttamattomasti kallistua kyljelleen. Kasan päällä oleva mies yrittää epätoivoisesti tasapainottaa lastia toiselle puolelle, mutta turhaan. Lopulta lava-auto on kenollaan maassa.

Ya.. Ya.. Ya.. Ya.. Ya.. Ya.. Yayayayayayayayya!Credit: JukinVideo

Publié par NTD Television sur mardi 6 juin 2017