Mitä ihmettä? Karhu moottoripyörän kyydissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita hupaisia tapauksia, joissa karhut ovat löytäneet ihmisten pihoille. Monet karhut ovat tallustelleet asutusten luo ravinnon tai viilentävien uima-altaiden houkutuksesta. Tällä kerralla eräs karhu nähtiin kuitenkin keskellä liikennettä.

Venäjällä Syktyvkarilla kuvatulla videolla nähdään miten karhu istuskelee moottoripyörän kyydissä. Moottoripyörällä ajavalla miehellä on yllään keltainen huomioliivi, mutta vieressä istuva karhu näyttää kuitenkin enemmän kiinnittävän ihmisten huomion kuin miehen kirkas asuste.

Karhu näyttää istuskelevan maantiellä ajetun moottoripyörän sivuvaunussa tyynen rauhallisesti eteen päin katsellen. Autolla karhun vieressä ajanut henkilö on varmasti saanut katsoa kaksi kertaa näkyä ennen kuin on uskonut silmiään ja alkanut kuvaamaan tilannetta.