Ariel Winterin äiti sai tarpeekseen: ”Pue vaatteet päälle!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan. Nyt nainen on saanut arvostelua omalta äidiltään.

Splash

Ariel Winterillä ei ole kovinkaan ruusuiset välit äitiinsä Chrystal Workmaniin, eikä kaksikko ole pitänyt kummemmin yhteyttä. Nyt Winterin äiti on kuitenkin katsonut oikeudekseen arvostella tyttärensä tyyliä In Touch -lehden haastattelussa.

– Arielin täytyy kasvaa aikuiseksi. Käskisin häntä pukeutumaan oikeanlaisesti ja olemaan se kaunis persoona kuka hän on. Olen surullinen, että hän tuntee tarvetta vartalonsa esittelemiseen, vaikka hänen ei tarvitsisi tehdä sitä. Hän on älykäs, kaunis ja lahjakas. Aito näyttelijä. Hänen ei tarvitsisi tehdä sellaista, koska on kaunis myös vaatteet päällä, Chrystal Workman kertoi lehdelle.

Ariel Winter naurahti taannoin arvosteluille, sillä hän kertoo pitävänsä vain hauskaa. Mikäli joku ei pidä hänen kuvistaan, kehoittaa näyttelijä kääntämään katseen pois. Chrystal Workman menetti lastensa huoltajuuden fyysisen ja psyykkisen väkivallan vuoksi Arielin oltua 14-vuotias. Lapsistaan tähtiä leiponut Workman on myös ollut syytettyjen penkillä nälkiinnyttämisestä, hyväksikäytöstä, raiskauksesta ja ahneudesta.