Helsinkiläisterassi Sääntö-Suomessa – joutuu palkkaamaan ojentajamiehen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten helsinkiläinen ravintola Döner Harju joutui erikoiseen tilanteeseen, kun ravintolan ja sen terassin välistä kulki jalkakäytävä. Asiakkaat eivät nimittäin saaneet Sääntö-Suomen alkoholilainsäädännön mukaan kuljettaa alkoholiannoksiaan itse terassille jalkakäytävän yli, vaan siihen vaadittiin henkilökuntaa.

Sama järjenvastainen pykälä koskee luonnollisesti myös muita ravintoloita. Nyt helsinkiläinen elokuvateatteri on keksinyt terassilleen nerokkaan ratkaisun, jonka se esittelee Facebookissa julkaisemallaan videolla. Terassille ollaan nimittäin palkkaamassa niin sanottu ojentajamies, jonka tehtävä on ojentaa asiakkaiden alkoholijuomat jalkakäytävän yli.

– TYÖTÄ TARJOLLA! Haetaan henkilöä OJENTAJAMIEHEN tehtävään. Vaatimuksena vähintään kaksi vuotta baarikokemusta, pitkät raajat katsotaan eduksi. Avoimet hakemukset osoitteeseen jukka@rivierakallio.fi! PS. Täytämme samalla työpaikkoja pelkästään baarin puolella, joten jos Rivieran meininki ja hyvä asiakaspalvelu kiinnostaa, eikun hakemusta tulemaan!