Mies heittäytyi tielle – suojeli 2,5-metristä käärmettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen mies on noussut otsikoihin ympäri maailmaa, koska hän oli suojellut näyttävästi tietä ylittänyttä oliivipytonia. Matthew Bager oli nimittäin heittäytynyt heijastinvaatteissaan makaamaan tielle, jotta autoilijat eivät olisi vanhigoittaneet upeaa ja harvinaista luontokappaletta.

Australialaisen Pilbaran alueella elävän oliivipytonin kanta on pienentynyt niin paljon, että se on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Harvinaislaatuinen jättiläiskäärme on myös suojeltu, joten paikalliset kunnioittavat yksilöitä suuresti. Nyt yksi 2,5-metrinen pyton oli ylittänyt vilkasliikenteistä tietä.

Käärmeen onneksi paikalle sattui samaan aikaan laupias samarialainen, eli Matthew Bager. Mies meni turvaamaan oliivipytonin tienylitystä ja kävi asvaltille makaamaan. Käärmeen taival kesti viitisen minuuttia ja se pääsi turvallisesti tien toiselle puolelle.

From last night—Matthew Bager you're a legend!! For those of you who aren't aware- the Pilbara Rick Olive Python is an…

Publié par Tracey Heimberger sur mardi 6 juin 2017