Näin Los Angelesissa: Riikinkukko riehui viinakaupassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornian Arcadassa sijaitsevaan alkoholiliikkeeseen oli ilmestynyt asiakas, jolla ei todennäköisesti ollut pullojen ostamiseen vaadittavia henkilöllisyyspapereita mukana. Kyseessä oli naaraspuolinen riikinkukko.

Los Angelesin lähellä sijaitsevan viinakaupan omistaja Rani Ghanem ei ollut uskoa silmiään nähdessään riikinkukon seisovan kioskin hyllyllä olleiden viinipullojen päällä. Paikalle saapunut eläinviranomainen oli myös tilanteesta silminnähden hämmentynyt, sillä hän ei ehtinyt saamaan riikinkukkoa tarpeeksi ajoissa haaviinsa.

Associated Pressin julkaisemalla videolla nähdään, kuinka pelästynyt lintu aiheuttaa tuhoa kaupassa. Pullot losahtelivat maahan yksi kerrallaan. Lopulta kauppias auttoi riikinkukon kiinni ottamisessa ja lintu päästettiin vapauteen.