Urheilullisten naisten lihakset photoshopattiin pois – tässä seuraus!

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme taannoin kokeilusta, jossa naisten vartaloista muokattiin sellaisia kuin he unelmoisivat vartaloidensa näyttävän. Monet naiset toivoivat lihaksia ja kiinteämpää vartaloa. Nyt kokeilu on käännetty päälaelleen kun todella urheilulliset ja lihaksikkaat naiset muokattiinkin photoshopin avulla näyttämään siltä, että heilä ei olisi lainkaan lihaksia.

Boldly-videolla nähtävät urheilulliset naiset kertovat harrastaneensa liikuntaa koko elämänsä ajan, minkä vuoksi he ovat aina tottuneet näkemään itsensä hyvin lihaksikkaina. Monet miehet ovat pitäneet lihaksikkaita naisia hyvin maskuliinisina, joten naiset odottivat mielenkiinnolla miltä he näyttävät omasta mielestään ilman lihaksia.

Naisten kuvat käsiteltiin niin, että heidän vartalostaan poistettiin Photoshopin avulla lihakset. Naiset yllättyivät lopputuloksesta ja näky sai heidät jopa liikuttumaan, koska vuosien ajan kovalla työllä hankitut lihakset ja voima oli viety vain yhdellä pyyhkäisyllä pois. Yksi naisista oli helpottunut huomatessaan, että hän ei enää haluaisi näyttää pelkästään hoikalta, mikä oli ollut vuosia sitten hänen tavoitteensa.