Miss Peppu -tähdellä vain teippiä suussa ja nänneissä – paljasti hyvän syyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailun voittajana julkisuuteen noussut 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela sai 20.000 dollarin palkinnon lisäksi kuvansa miestenlehteen sekä tietenkin paljon julkisuutta. Nyt hän poseeraa alastomana hyvän asian puolesta.

Canela nähdään poseeraamassa alastomana, vain ristissä olevat teipinpalaset suunsa ja molempien nänniensä päällä. Peppumissi paljasti samalla, että hän haluaa rohkaista kuvansa avulla naisia puhumaan rohkeasti mahdollisesta hyväksikäytöstä ja väkivallasta. Canela kertoo joutuneensa itse peppumisseyden myötä ahdistelun kohteeksi ja haluaa nyt rohkaista kaikkia uhreja puhumaan aiheesta.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash