Koira rakastaa luontodokumentteja – jo valmistautuminen ihastuttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat meistä rentoutuvat mielellään hyvän televisiosarjan tai elokuvan äärellä. Mikä olisikaan sen parempaa, kuin ottaa mukava asento sohvalla ja antautua television äärellä raskaan päivän jälkeen.

Tuoreella Youtube-videolla tavataan Heidi-niminen koira, joka on oppinut selkeästi ihmismäisille tavoille. Se katselee mielellään omistajansa kanssa televisiota, erityisesti suosittua Planet Earth -luontodokumenttisarjaa.

Heidi valmistautuu katselunautintoon ihastuttavalla tavalla. Kun eläin huomaa omistajan laittaessa television päälle, se käy noutamassa toisesta huoneesta oman koiranvuoteensa television äärelle. Tämän jälkeen se asettuu mukavaan asentoon uppoutuakseen suosikkisarjansa pariin.

Uusimmat