Lapissa lasketellaan nyt yöttömän yön auringossa – harvinaista herkkua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on takana pitkä ja säiden puolesta synkkä kevät, mikä on aiheuttanut runsaasti harmaita hiuksia paitsi viljelijöille myös muun muassa mansikkafarmeille. Lapin matkailuyrittäjille sen sijaan se on tuonut odottamattoman tulonlähteen yöttömän yön lasketteluilla.

Saariselällä ja Rukalla on vielä niin paljon lunta, että laskettelukeskukset päätettiin avata yllättäen uudelleen vielä kesäkuussa. Laskettelijat pääsivät siis rinteisiin, joihin paistaa näin kesällä yöttömän yön aurinko. Luvassa on siis ollut harvinaista herkkua, josta on päätynyt myös kuvia verkkoon. Kuvat saavat haaveilemaan omasta laskettelumatkasta.

keskiyön cruisailu😎 #lappi #lapland #saariselka #skisaariselkä #midnight #midnightsun #snowboarding #nitro #nitrot1 #adidas

A post shared by Niko (@nikolamsa) on

☀️ ja 🏂!! Ekaa kertaa kesälomalla näin!👒 #kesäkuu #ruka #kesäloma #loska

A post shared by H A N N E – M A R I A (@hanskihoo) on

Skiing with the midnight sun 😊 #skiing #skisaariselkä #iloveskiing #saariselka #midnightsun #seasonending #telemarkski

A post shared by Milla Mielikäinen (@millamielikainen) on