Liian kiltti poliisikoira sai potkut – halusi vain uusia ystäviä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksanpaimenkoira Gavel hankittiin poliisilaitokselle ja siitä alettiin pennusta lähtien kouluttamaan poliisikoiraa. Gavel sai kuitenkin pienen ajan kuluttua vasta-alkaneesta työstään potkut siksi, että se oli poliisikoiran työhön liian sosiaalinen.

Gavel ei soveltunut poliisikoiran työhön, koska se oli pitänyt jokaista tuntematonta henkilöä mahdollisena parhaana ystävänään ja halunnut päästä aina tervehtimään heitä. Gavel olisi mielummin leikkinyt tuntemattomien rikollisten ja epäiltyjen kanssa kuin auttanut poliisia tekemään pidätyksen.

Gavelin kohdalla poliisilaitoksen sulkema ovi avasi kuitenkin uuden oven ja työmahdollisuuden koiralle kuvernööri Paul de Jerseyn alaisena. Nykyään koira rakastaa uutta työtään, jossa koira saa The Telegraph -uutisten mukaan tervehtiä jokaista Paul de Jerseyta tapaamaan saapunutta vierasta.