Miehen näkö palasi 20 vuoden sokeuden jälkeen – järjesti uudet häät nähdäkseen kaiken

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Andrew Airey meni naimisiin vaimonsa kanssa, ei hän voinut nähdä vaimonsa hymyä. Miehen näkö alkoi huononemaan 20 vuotta sitten Stargardtin taudin vuoksi, ja lopulta hän sokeutui.

Sokeus on tehnyt Aireyn elämästä vaimon ja kolmen tyttären kanssa haastavaa. Kaikki kuitenkin muuttui taannoin tekniikan ansiosta. Mies sai näkökykynsä takaisin eSight-lasien ansiosta.

Saatuaan näkökykynsä takaisin Airey päätti mennä uudelleen naimisiin vaimonsa kanssa. Häät luotiin uudelleen tarkasti edellisten kaavaa noudattaen. Ne järjestettiin samassa kirkossa suurimmaksi osaksi samojen vieraiden kanssa, ja jopa hääkakku oli samanlainen.

– Olipa kyse kyvyttömyydestä nähdä rakkaimpieni kasvoja, autolla ajamisen tai työnteon mahdottomuudesta tai siitä etten voinut lukea ilman useita apuvälineitä, näön menettäminen loi haasteita joista minulla ei ollut hajuakaan sairastuessani, Airey paljasti.

eSight-yhtiö julkaisi Facebookissa koskettavan videon, jossa Andrew Airey pystyy jälleen näkemään laitteen avulla. Koska vakuutus ei kata eSight-laitetta, haetaan miehelle parhaillaan rahoitusta GoFundMe-sivustolla.

 

Love At Second Sight

When a legally blind man named Andrew married his wife 15-years-ago, he couldn't see her face as she walked down the aisle. Watch as we do the impossible: recreate every detail of Andrew's wedding, and help him actually see it!

Publié par eSight Corp sur mercredi 7 juin 2017