Olivia Munn huippukaunis näky kävelyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

36-vuotias näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurustelee amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, ja taannoin heidän huhuttiin kihlautuneen.

Eilen Olivia kuvattiin kuitenkin New Yorkissa, jossa hän oli kaupungilla yksin. Kaunottaren asuvalinta ei ollut ainakaan liiallisella peittävyydellä pilattu, sillä hänen avoimen takkinsa alla oli lähinnä rintaliivejä muistuttava neule.

Olivia Munn on kihlaushuhujensa jälkeen vältellyt julkisuutta, sillä hän ei ole enää ollut kovin tuttu näky esimerkiksi julkkisbileissä. Tuoreet kuvat osoittavat, että ainakaan raskaana Munn ei ainakaan vielä toistaiseksi vaikuta olevan.

Splash
Splash
Splash