Portion Boys on täällä taas – kesähitissä ollaan armeijassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtye Portion Boys on noussut verkossa suureen suosioon, ja nyt yhtye on julkaissut uuden singlensä. Edellisellä kerralla teemana oli Karjala Takas, ja nyt mennään hieman samoissa vesissä. Todennäköinen kesähitti on nimittäin nimeltään Intti.

Armeijahenkisessä kappaleessa ihastellaan luonnollisesti armeijan harmaista pois pääsemistä, ja sen musiikkivideon näyttää melkoisen näyttävältä. Vaikuttaa nimittäin siltä, että sen tekemiseen olisi valjastettu hyvinkin suuri joukko Puolustusvoimia myöden. Upea video on kuitenkin pääosin arkistovideoiden ja visuaalisten efektien ilotulitusta.

Bilepoikabändiksi itseään nimittävä Portion Boys on aiemmin julkaissut oman levy-yhtiönsä kautta muun muassa kappaleet Pumppaa, Lännen nopein mies, Sierralla Nevadaan, Pokemoneja ja Karjala Takas, jotka ovat kaikki menestyneet upeasti verkossa. Esimerkiksi Sierralla Nevadaan -musiikkivideo on katsottu YouTubessa peräti 3,3 miljoonaa kertaa.