StaraTV: Jonsu paluupäätöksestään: ”Kuuntelin What a Wonderful Worldia ja kyyneleet valuivat”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Indica-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Jonsu on tehnyt paluun musiikkirintamalle, kun hän julkaisi keskiviikkona uuden Valloita maailma -singlensä. Kyseessä on artistin mukaan voimalaulu niille, joilla olisi paljon sanottavaa, mutta ei välttämättä rohkeutta puhua.

– Halusin testata millaista on elää ilman musiikkia. Onko elämää ilman musiikkia? Vaihdoin melkein suoraan lennosta nuotit numeroihin ja hyppäsin keikkabussista opiskelemaan numeroiden pariin ja sitten töihin finanssialalle, Jonsu kertoo.

– Ensimmäinen vuosi meni aika nopeasti, ja mietin, että tässähän tämä menee. Toisena vuotena alkoi kasvaa ikävä ja suru siitä, etten ole tehnyt musiikkia. Sitten ajoin Länsiväylää ja kuuntelin What a Wonderful Worldia ja kyyneleet valuivat. Olin tuijottanut 12 tuntia näyttöjä ja tajusin, että mun elämästä tulee aika surullista, jos joudun elämään ilman musiikkia.

Sitten Jonsu päätti ihmisen voivan elää monta elämää, ja siitä sai alkunsa hänen paluunsa.