Ciaralla paineita – lihoi 27 kiloa raskauden aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa tuoreista äideistä pääsee helposti ja nopeasti eroon raskauskiloista imettämällä vauvaa ja yksinkertaisesti unohtamalla itse syödä ja pitää huolta omasta ravinnostaan. Varsinkin tunnetut mallit, näyttelijät ja laulajatähdet voivat kokea paineita raskauden jälkeen ja yrittää laihduttaa mahdollisimman nopeasti vanhoihin mittoihin takaisin.

Moni tuore äiti kantaa pitkään raskauden aikana kertyneitä kiloja vaikka haluaisikin onnistua niiden karkottamisessa, mutta julkkis toisensa perään onnistuu karistamaan ylimääräiset sentit ennätysnopeasti. Nyt laulaja Ciara on esitellyt hänen Instagram-kanavallaan hänen edistymistään.

Ciara synnytti Sienna-tyttären vain neljä viikkoa sitten. Nainen oli ajatellut, että hän ei tule lihomaan raskauden aikana yli 27 kiloa, mutta toisin kävi ja puntari näyttikin juuri 27 kiloa enemmän synnytyksen jälkeen kuin ennen raskautta. Nyt nainen on ilmeisesti hyvin määrätietoinen kilojen karistamisen suhteen. Hän on neljän viikon aikana laihduttanut yli yhdeksän kiloa, ja seuraavan viikon tavoitteena hänellä on onnistua karistamaan noin viisi kiloa pois.