Eevi Teittisellä uusi rakas: ”En edes halunnut parisuhdetta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmastaan ja omasta blogistaan monille tunnetuksi tullut Eevi Teittinen ja räppäri Uniikki purkivat kihlauksensa viime kesänä peruen kaikki hääsuunnitelmat samalla. Nyt Teittinen näyttäisi menneen elämässään eteenpäin löydettyään rinnalleen uuden rakkaan.

Eevi Teittinen vahvisti Ilta-Sanomille, että hän ja UFC-ottelija Teemu Packalén ovat alkaneet seurustelemaan. Hän kirjoitti omista tuntemuksistaan myös pitkän ja pohdiskelevan blogitekstin, jonka hän oli nimennyt yksinkertaisesti ja kauniisti sanalla Rakkaus.

Eevi Teittinen kertoi blogikirjoituksessaan, että hän ei edes halunnut tällä hetkellä parisuhdetta, mutta elämä vain päätti viedä häneltä jalat alta. Teittinen luonnehti ihastumisen tunteita niin suureen tunnemyrskyyn, että hän ei pystynyt taistelemaan sitä vastaan. Nainen kehottaa vielä kirjoituksensa lopussa muitakin elämään hetkessä ja painamaan kaasua silloin kun tuntuu hyvältä.

Aika jees💓 @tepack #dinner #hbd #allgoodeverything

A post shared by Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) on