Emily Ratajkowski vihaa kuntosalia – paljasti miten pitää vartalostaan huolta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollywoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti syy siihen, että hän on hyvin kiireinen työrintamallaan. Nyt nainen on kertonut viimein, että miten hän pitää vartalonsa niin upeassa kunnossa.

Splash

Juuri 26 vuotta täyttänyt kaunotar on People-sivuston mukaan kertonut, että hän ei viihdy kuntosalilla ollenkaan. Emily Ratajkowskin vastaus voisi jopa ärsyttää monia treenaajia, koska nainen paljasti, että hän ei harrasta raskasta liikuntaa ollenkaan vaan keskittyy pääasiassa vain syömään terveellisesti.

Emily Ratajkowski kertoi, että kuntosalin sijaan hän pitää rauhallisen joogan harrastamisesta, patikoimisesta ja kävelyillä käymisestä. Ratajkowskin yksi upean vartalon salaisuus onkin se, että hän yrittää pysyä liikkeessä ja kävellä. Aktiivisella elämäntyylillä ja terveellisellä ruokavaliolla nainen pystyy ylläpitämään upeat kurvinsa ilman kovaa kuntosalitreeniä.

Later Cannes 👋🏽

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

🇫🇷

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on