Vankilasta vapautunut Gucci Mane saa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Gucci Mane vapautui viime vuoden toukokuussa vankilasta lähes kolmen vuoden huume- ja ampuma-aserikostuomioiden jälkeen. Heti vapautumisensa jälkeen tähti vieraili studiossa ja julkaisi vuorokaudessa yli miljoona internet-soittoa keränneen First Day Out Tha Feds -kappaleen.

Nyt Gucci Mane ja hänen tyttöystävänsä Keyshia Ka’oir ovat saamassa oman realitysarjan. BET-sivuston mukaan räppäri työstää parhaillaan Oxygen Network -kanavan kanssa sopimusta sarjasta, joka seuraisi pariskuntaa valmistatumassa tuleviin häihinsä.

Trap-genren suurimpiin tähtiin lukeutuva Gucci Mane, oikealta nimeltään Redric Davis, on tehnyt uransa aikana yhteistyötä muun muassa Young Jeezyn, Draken ja Mariah Careyn kanssa. Musiikkiuran ohella räppäri tunnetaan lukuisista selkkauksistaan lain kanssa. Gucci Mane muistetaan myös roolistaan Harmony Korinen Spring Breakers -elokuvassa.

 

The Wopsters!

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on