Katy Perry estottomana videolla – näin se tehtiin!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry julkaisi hetki sitten Bon Appétit -kappaleelle musiikkivideon, joka on saanut jo noin 130 miljoonaa katselua YouTubessa. Video on sekä visuaalisesti että tarinaltaan hyvin erikoinen. Videolla poptähti valmistetaan juhlavieraiden ateriaksi, mutta lopulta kaunotar päätyykin itse syömään ruokailijat.

Nyt Katy Perry on päästänyt faninsa hänen musiikkivideonsa kuvausten kulisseihin kun hän on julkaissut videon, jossa nähdään miten Bon Appétit -video syntyi. Moni voi ajatella, että musiikkivideon kuvaaminen on todella hohdokasta, mutta videolla nähdään, että se on tähden osalta myös suurimmaksi osaksi odottelua ja kaunottaren asettelemista eri asentoihin kameraa varten.

Katy Perryn musiikkivideolla on paljon erikoisia kuvia, joissa naista kouritaan, häneen hierotaan jauhoja ja hänet asetellaan pöydälle kasvisten kera. Poptähden assistentti joutuu välillä syöttämään Katy Perrya tähden makoillessa tarjottimella, koska hänen ei ole lupa liikkua.