Törkeyden huippu! Lokki varasti ranskanperunan miehen suusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin torielämä vilkastuu, mikä tuo mukanaan monissa paikoissa myös erilaisia lieveilmiöitä. Yksi lieveilmiö varsinkin satamien tuntumassa sijaitsevien torien kohdalla ovat lokit, jotka parveilevat ihmisten lähettyvillä odottamassa, että ihmiset jättävät jälkeensä jotakin syötävää.

Nyt videolla nähdään uskomaton tilanne, jossa lokki varastaa ranskanperunan suoraan miehen suusta. Mies on ilmeisesti kokeen nimissä halunnut testata, että veisivätkö ympärillä lentelevät lokit ranskalaisen hänen suustaan jos hän vain pitelisi sitä suussa pureskelematta sitä. Ei mennyt aikaakaan kun ohi lentävä lokki jo nappasi ranskalaisen miehen huulien välistä.

Lokkeja ei yleensä saa toreilla syöttää juuri siitä syystä, että ne ne oppivat nopeasti siihen, että ihmisiltä voi tulla hakemaan ruokaa. Tällä kerralla lokki oli jopa niin röyhkeä, että se uskalsi napata ranskalaisen suoraan miehen suusta itselleen.