Mies eli kuukauden ilman alkoholia – paljasti yllättävät seuraukset

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholin juominen vaikuttaa ihmisten oloon ja terveyteen hyvin paljon varsinkin silloin kun henkilö päättää nauttia alkoholijuomia enemmän kuin yhden annoksen. Nyt Corey-niminen mies päätti dokumentoida millaisia asioita hän huomasi itsessään tapahtuvan kun hän lopetti juomisen kuukauden ajaksi.

Corey huomasi käsittelevänsä stressiä alkoholin avulla, minkä vuoksi hän päätti, että oli aika pitää pieni tauko kaikista alkoholijuomista. Coreyn tuli muuttaa monta rutiinia, joista yksi oli esimerkiksi se, että hän tapasi juoda aina olutta kotona päästessään yöllä töistä. Mies huomasi myös sen, että osa hänen ystävistään on humalassa ärsyttäviä, mutta osa edelleen yhtä hauskoja vaikka itse olisikin täysin selvin päin.

Corey huomasi rakastavansa vapaita aamuja, jolloin hänellä ei ollut huono olo. Hän näki muutoksia ulkonäössäänkin ja päätteli, että hänen kasvojensa punaisuus oli johtunut alkoholista, koska ilman olutta hänen ihonsa oli paljon kirkkaampi ja tasaisempi. Ennen ja jälkeen -kuvat todistivat sen, että kuukauden alkoholittomuus oli poistanut kaiken turvotuksen miehen kehosta ja mies näytti huomattavasti hoikemmalta ja terveemmältä.