Mies saa farkut jalkaan ilman käsiä – tämä vaatii jo taitoa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiukkojen farkkujen pukeminen voi välillä olla työn ja tuskan takana. Nyt videolla nähdään huikea taidonnäyte, jossa mies onnistuu pukemaan housut ylleen erilaisilla hauskoilla liikkeillä ilman, että hänen tarvitsisi käyttää käsiään apuna.

Kameraa pitelevä nainen yrittää pidätellä videon taustalla nauruaan, kun hän kuvaa miestä pukemassa farkkuja ylleen. Mies esittelee YouTube-videolla miten hän onnistuu saamaan housut jalkaansa erilaisten notkeutta vaativien liikkeiden avulla ilman käsiä.

Moni voisi kuvitella, että housujen pukeminen ilman käsiä kuulostaisi ihanan helpolta. Videolla kuitenkin nähdään, että farkkujen vetäminen käsin ylös olisi ollut takuulla nopeampi ja helpompi tapa pukea farkut jalkaan. Miehen näyttämä pukeutumistyyli vaatii notkeuden lisäksi myös sitä, että henkilö osaa seistä käsillään.