Mischa Bartonin seksivideokohu: Oikeus kielsi exää levittämästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituista O.C. -sarjasta tunnettu näyttelijä Mischa Barton on voittanut oikeusjutun ex-poikaystäväänsä vastaan. Tähden tavoitteena oli oikeusteitse estää miestä levittämästä hänestä salaa kuvattua seksivideota.

Oikeus esti Mischa Bartonin ex-poikaystävää levittämästä näyttelijästä salaa kuvattuja videoita ja valokuvia. Lisäksi mies määrättiin Huffpost-lehden mukaan lähestymiskieltoon, minkä myötä hänen tulee pysytellä exästään 90 metrin päässä.

– Tämä ei ollut suuri voitto ainoastaan minulle vaan kaikille naisille, joiden tulee saada päättää mitä kuvia heistä julkaistaan, näyttelijä julisti.

Barton kertoo toivovansa, että tapaus saa muutkin vastaavaa kokeneet naiset puolustamaan oikeuksiaan. Näyttelijä nosti oikeusjutun maaliskuussa 2017 saatuaan tietää, että hänen entinen puolisonsa oli kuvannut häntä salaa ja uhkasi myydä materiaalin eteenpäin