Pimeässä hohtavat donitsit myyntiin – uskaltaisitko syödä?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leipomot ympäri maailmaa uudistavat jatkuvasti perinteisiä tuotteitaan ja keksivät mitä erikoisimpia variaatioita ja koristeita leivonnaisiin ja makeisiin. Nyt eräs kahvila ja leipomo on suunnitellut houkuttelevan donitsin, jonka herkkusuu löytäisi vaikka pimeässä.

Black Star Pastry -niminen kahvila ja leipomo sijaitsee Australiassa, jossa kahvilalla on toimipisteitä muun muassa Sydneyssa ja Melbournessa. Leipomo osaa loihtia mitä kauniimpia kakkuja, leivoksia ja pikkuleipiä, ja nyt heidän valikoimastaan löytyy myös pimeässä loistavat donitsit.

Glownut-niminen donitsi on todella erityinen leivonnainen, joka loistaa pimeässä. Donitsin kuorrute on väriltään kirkkaan neon vihreä, joka hohtaa todella upeasti myös pimeässä. Donitsin ulkonäön kruunaa tumma donitsi, joka korostaa vaaleaa kuorrutetta entisestään. Kahvila on myös aiemmin tehnyt keltaisena loistavaa kuorrutetta, jolla he ovat päällystäneet donitsien lisäksi leivoksia.

Tried our newest creation yet? The GLOWNUT – glow in the dark doughnuts. Only at our @vividsydney pop-up in Martin Place.

A post shared by B L A C K STAR P A S T R Y (@blackstarpastry) on

#GLOW-NUTS – glow in the dark doughnuts only at our vivid pop up in Martin Place from 5:30pm daily for the next 18 days

A post shared by B L A C K STAR P A S T R Y (@blackstarpastry) on

Almost GO time for @vividsydney . Come check out our installation at Martin Place just outside @tiffanyandco #Sydney

A post shared by B L A C K STAR P A S T R Y (@blackstarpastry) on

https://www.instagram.com/p/BU1GglChn5C/?taken-by=blackstarpastry