Taapero etsi haarukkaansa: ”F**k! F**k! F**k!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiroileminen ei sovi lapsille eikä se yleensä sovi aikuisillekaan. Moni lapsi kuitenkin kuulee kirosanoja ja kiinnostuu niistä. Vaikka pikkulapset eivät vielä juuri muita sanoja osaisikaan, kiroilevat vanhemmat voivat nopeasti huomata, että rumat sanat jäävät nopeasti lasten mieleen.

Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne kun taapero sanoo vahingossa ruman sanan ihmetellessään mihin hänen haarukkansa katosi. Äiti kuvasi identtisiä kaksosiaan videolle, josta tulikin yllättävän hupaisa sen jälkeen kun taapero hoki haarukka-sanaa vaatiessaan aterinta, mutta huusi kuitenkin toistuvasti: ”Fuck! Fuck! Fuck!”.

Videon kuvannut äiti ei voi olla nauramatta tilanteelle, kun suloinen syöttötuolissa istuva pikkutyttö on alkanut kuulostamaan siltä, että hän kiroilisi kuin rekkamies. Äiti yrittää välillä korjata tyttärensä ääntämistä ja toistaa sanan oikein, mutta tytär kuitenkin jatkaa omaa ääntämistään mikä saa suusta tulemaan kirosanoja.