Taapero maistoi sitruunaa – ihana reaktio

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Nyt eräs äiti on kuvannut videolle sitä kun hän maistattaa lapsellaan sitruunaa. Äiti ajatteli varmasti saavansa erikoisia reaktioita ja hauskoja ilmeitä tallennettua kameraan, mutta pikkupoika päätyikin pitämään yllättävän paljon sitruunan mausta.

Videolla taapero maistelee sitruunaa. Taapero ei näytä aluksi juuri pitävän mausta, mutta imeskelee sitruunan viipaletta silti melko innokkaasti. Pikkuinen ilmehtii hauskasti maistellessaan voimakasta sitruunaa, mutta äidin hämmästykseksi poika jatkaa sitruunan pureskelemista happamasta yllätyksestä toivuttuaan.