Italialaismies työnsi juomalasin peräaukkoonsa – karmiva röntgenkuva

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksivälinemarkkinat ovat laajempia kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historian aikana. Netin kautta voi tilata rajattoman määrän aikuisten leluja seksuaalista mielihyvää tuottamaan. Silti – edelleen – ihmiset käyttävät masturboimiseen kodin arkisia käyttöesineitä.

Yksi keittiön kaapista kiihottuneisuutensa apua löytäneistä on 47-vuotias italialaismies, jonka tavoitteena oli saavuttaa suunnatonta mielihyvää jokapäiväisessä käytössä olevan astian avulla. Mies oli tunkenut peräaukostaan sisään juomalasin. Juomalasin koko oli 8 x 6 senttimetriä. Loput varmaan arvaattekin.

Italialainen seksiseikkailija oli mennyt lääkäriin kaksi päivää kokeilun jälkeen, koska ei saanut poistettua peräsuolessa ollutta juomalasia pois omin avuin. Valitettavasti juomalasi oli lopulta hajonnut hänen peräaukkoonsa, joten tilanteen pelkokerroin kasvoi entisestään. Lasi poistettiin nukutuksessa ja mies toipui episodista ennalleen, BMJ Case Reports uutisoi.