Lemmikeille oma kuntosali – juoksumatto jokaisen koiran lempilaite

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja videoita koirista, joille on yritetty antaa lisää liikuntaa juoksumattojen avulla. Kaikki koirat eivät ole innostuneet juoksumatolla kävelemisestä, mutta nyt videolla nähdään viisi koiraa, jotka ovat.

Vankkarakenteiset ja lihaksikkaat amerikanbulldoggit ovat energisiä koiria, jotka tarvitsevat paljon liikuntaa kuluttaakseen päivän energiavarastonsa tyhjiin. Nyt videolla nähdään hauska esimerkki siitä, miten koiranomistaja voi lenkkeilyn lisäksi antaa koirilleen vielä ylimääräistä liikuntaa.

YouTube-videolla nähdään viisi amerikanbulldoggia, jotka juoksevat juoksumattojen päällä. Koirat läähättävät ja juoksevat melko ripeää vauhtia, josta voidaankin päätellä, että tämä ei suinkaan ole koirien ensimmäisiä kertoja juoksumaton päällä. Koirien suostuminen juoksumatolla juoksemiseen on omistajaa ajatellen mainio asia, koska tällaisen aktiviteetin avulla koirat pystyvät helpommin kuluttamaan ylimääräisen energiansa loppuun.