MTV Cribs teki paluun – tällä kertaa Snapchatissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat varmasti 2000-luvun alkupuolella esitetyn MTV Cribs -realitysarjan, jossa päästiin kurkistamaan pääasiassa yhdysvaltalaisten tähtien koteihin. Aikoinaan suosittu sarja on nyt tehnyt paluun someaikaan päivitettynä.

Uutta Cribs-sarjaa ei nähdä lainkaan televisiossa. Sen sijaan jaksot ovat katsottavissa Snapchat-sovelluksen kautta. Uudet jaksot ovat nähtävillä vain 48 tunnin ajan, kunnes ne katoavat.

Cribsin ensimmäinen uusi jakso esitettiin 3. kesäkuuta. Siinä päästiin tutustumaan elektronisen musiikin artisti Steve Aokin, jalkapalloilija Von Millerin ja ammattiskeittaaaja Nyjah Hustonin koteihin. Uudet jaksot ovat vain noin 3-5 minuutin pituisia.

Sarjasta nähdään Snapchatissa uusi jakso joka lauantai. Variety-lehden mukaan tulevissa jaksoissa päästään vierailemaan muun muassa räppäri Mac Millerin, laulaja Austin Mahonen ja näyttelijä-laulaja Travis Millsin kodeissa.