Näihin mies kiinnittää huomiota seksin aikana

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen saattaa turhaan olla epävarma seksin aikana omasta vartalostaan. Epävarmuutta voi aiheuttaa esimerkiksi ihon kuivat alueet, katkenneet kynnet tai selluliitti. Edellä mainittuihin asioihin mies ehtii hyvin harvoin kiinnittämään mitään huomiota kun hän on päässyt petipuuhiin.

Women’s Health -sivusto on julkaissut kolme asiaa, joihin mies seksin aikana kuitenkin ehtii kiinnittämään huomiota.

1. Silmät

Miehet huomaavat naisen silmät ja varsinkin sen minne katse on suunnattu. Oman vartalon katsominen voi viestiä miehelle epävarmuudesta ja alas katsominen siitä, että nainen on alkanut katumaan seksiä. Naisen ei tulisi tuijottaa seinään tai kattoonkaan, koska tämä voi antaa sen vaikutelman, että nainen on kyllästynyt. Mies nauttii siitä kun nainen katsoo häntä suoraan silmiin tai seuraa alastomien vartaloiden yhteistä liikettä.

2. Hengitys

Mies huomaa seksin aikana naisen hengityksen äänen. Hengityksen taajuudesta ja raskaudesta mies huomaa, että onko nainen oikeasti kiihottunut. Todella kiihottuneen naisen hengityksen ääni on usein yksi isoimmista asioista, joka saa miehenkin innostumaan yhä enemmän.

3. Karvoitus ja alusvaatteet

Miehiä ei yleensä haittaa mikäli naisella on alapäässä karvoitusta tai pelkistetyt alusvaatteet. Nainen voi kuitenkin olla varma siitä, että upeat, seksikkäät ja kalliilta vaikuttavat alusvaatteet mies huomaa aina. Mies huomaa myös aina sen jos nainen on juuri siistinyt alapäänsä karvoituksen.