Nainen yllätettiin koiranpennulla – murtui heti onnenkyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valmistujaiset ovat aina onnellinen tapahtuma, jossa varsinkin valmistuneen vanhemmat ovat yleensä hyvin liikuttuneessa tilassa ja lähellä haljeta ylpeydestä. Nyt kuitenkin itse juhlakalu liikuttui onnenkyyneliin saakka saadessaan nähdä oman valmistujaislahjansa, jonka poikaystävä kantoi sylissään kampukselle.

Naisen poikaystävä oli päättänyt ostaa heidän perheeseensä tyttöystävän yllätykseksi koiranpennun. Hän haki kultaisennoutajan pennun salaa naisen tietämättä ja matkusti koiran kanssa yllättämään tyttöystävänsä hänen yliopistolleen. Videolla nähdään, että yllätys meni juuri niin kuin pitikin ja nainen oli onnensa kukkuloilla nähdessään koiran.

Oliver-pentua oli valmisteltu isoa päivää varten huolellisesti. Koiranpennulle oli puettu hieno vaaleansininen valmistujaislakki sekä viitta, jotka olivat lähes samanlaiset tyttöystävän virallisen valmistujaisasun kanssa. Nykyään koiran elämää ja kasvamista pystyy seuraamaan vielä Oliverin omalta Instagram-tililtä.

https://www.instagram.com/p/BUFzNDugQLd/?taken-by=oliver_thetarheelgolden_

https://www.instagram.com/p/BUIb4HBgOup/?taken-by=oliver_thetarheelgolden_

I had my first bath tonight! Now I'm a clean boy! Only 12 more days till I see mommy!!!

A post shared by Oliver (@oliver_thetarheelgolden_) on

Getting spiffy for mamas graduation! Only 9 more days till the moment finally happens!

A post shared by Oliver (@oliver_thetarheelgolden_) on