Helsingin lentonäytös kuvattiin Hawkin ohjaamosta – upeat maisemat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Helsingissä saatiin ihastella poikkeuksellisen massiivista lentonäytöstä, kun kaupungin taivaalla nähtiin suuri joukko lentolaitteita varjoliitimistä hävittäjiin. Mukana oli myös Suomen Ilmavoimien taitolento-osasto Midnight Hawks, joka täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Neljän Hawkin muodostelmassa esiintyvän Midnight Hawksin taitolentoesitys nähdään nyt myös yhden lentäjän näkökulmasta, kun ilmavoimat julkaisi Facebook-sivuillaan ohjaamosta käsin kuvatun videon.

Midnight Hawks on ilmassa taas tänään, kun Suomen ilmailuliiton vuoden 2017 virallinen päälentonäytös, Seinäjoki International Air Show, järjestetään viikonloppuna Seinäjoen lentoasemalla Rengonharjulla. Pohjanmaan taivaalla nähdään lisäksi myös Tapio Yli-Nisulan lentämä Hornet-soololentoesitys ja Hawk-suihkuharjoituskoneen soolo.