Tyttö tilasi puvun ompelijalta – olikin täysi katastrofi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa monien nuorten kohokohta kesän alussa on lukuvuoden lopussa järjestettävät koulun tanssiaiset, joihin opiskelijat saavat pukeutua parhaimpiinsa. Sham Sincere Lewis oli halunnut ostaa itselleen kauniin ja ainutlaatuisen puvun minkä vuoksi hän oli päättänyt teettää sen ompelijalla.

Lewis oli saanut pettyä pahemman kerran saadessaan pukunsa viimein itselleen, Puku ei ollut lainkaan sellainen kuin sen piti vaan ompelijalla teetetty iltapuku näytti pikemminkin painajaiselta, jonka hän olisi tilannut epäilyttävästä verkkokaupasta itselleen.

300 dollaria maksanut puku ei istunut naisen ylle ja se oli toteutettu todella epäammattimaisesti ja mauttomasti. Onneksi tytön ystävä oli kuitenkin saapunut hänen avukseen ja toimittanut Lewisille mustan pitkän iltapuvun, joka sopi naiselle kuin se olisi ollut mittatilaustyönä tehty.

So Kia Wagner called my daughter Malexa Maeweather THE NIGHT b4 prom to pick up her dress which she charges $300 for. R u serious.. was i wrong for wanting my DEPOSIT BACK… im so thankful for Kamera Warren

Publié par Sham Sincere Lewis sur lundi 5 juin 2017

Prom was almost ruined thank you Kamera Warren for saving the day 2017 Prom.. my youngest Malexa Maeweather who needs a king when your a #QUEEN 😍😍😍😍

Publié par Sham Sincere Lewis sur samedi 3 juin 2017