Yli 10 000 ihmistä yritti hujata ilmaislippuja Manchester-tukikonserttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Manchesterissa järjestettiin suunnuntaina massiivinen One Love Manchester -hyväntekeväisyyskonsertti. Tapahtuman on arvioitu keränneen Ariana Granden konsertissa taannoin tapahtuneen terrori-iskun uhrien omaisille lähes 2,5 miljoonaa euroa.

Tapahtumaan lippuja myynyt Ticketmaster on kuitenkin paljastanut myös ikävän lieveilmiön. Yhtiö oli luvannut ilmaiset liput 14.200 Ariana Granden 22. toukokuuta olleelle ihmiselle. Ilmaisia lippuja haki kuitenkin yli 25.000 henkeä.

10.000 huijausyrityksen ansiosta hakemusten käsittely viivästyi. Monet joutuivat odottamaan lippujaan suunniteltua kauemmin. Ticketmasterin oli Telegraph-lehden mukaan pakko siirtää lippuhakemusten takarajaa viivästyksen ansiosta.

Manchesterin Old Trafford -krikettiareenalla järjestetyssä tukikonsertissa esiintyivät Ariana Granden lisäksi muun muassa Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus ja Liam Gallagher. Kaikki esiintyivät tapahtumassa ilmaiseksi.