Batman-näyttelijä Adam West on kuollut – Lepakkomiehen elämä täynnä viinaa ja naisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-ikoni Adam West kuoli 9. kesäkuuta. Mies muistetaan etenkin hänen Batman-roolistaan vuosina 1966-1968. Sittemmin suosituissa animaatiosarjoissa ääninäyttelijänä työskennellyt mies vietti aikoinaan erittäin railakasta elämää.

Naistenmiehenä 60-luvulla tunnettu Adam West saattoi viettää yönsä kahdeksan eri neitokaisen kanssa. Hän suosi vapaata seksiä ja päihteitä hedonistista elämäntapaansa ruokitakseen. Adam West ja Robinia esittänyt Burt Ward saattoivat ottaa Batman-sarjan kuvausten väleissä pikasessioita naisten kanssa trikoopuvut päällään.

Adam Westin elo rauhoittui 1970 hänen löydettyään pitkäaikaisimman vaimonsa Marcelle Tagand Learin. Pariskunta sai neljä lasta ja olivat yhdessä Westin kuolemaan saakka. Adam West menehtyi 88-vuotiaana leukemiaan, Daily Mail uutisoi.