Isä kuvasi tytärtään 12 vuotta – näin jokainen lukuvuosi alkoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat kuvaavat lapsistaan usein paljon kuva- ja videomateriaalia silloin kun he ovat vielä pieniä. Eräs perheenisä on saanut kuvaamistaan videoista aikaan ihanan koosteen, jossa nähdään hänen tyttärensä aina alakouluikäisestä lukioikäiseen saakka.

Kevin Scruggs on kuvannut Mackenzie-nimisestä tyttärestään haastatteluita videolle. Isä on kuvannut pienen haastattelupätkän tyttärestään aina uuden lukuvuoden alkaessa. Videopätkiä on lopulta kaksitoista, joissa päästään näkemään tytön tunnelmia aina kunkin lukuvuoden alussa.

Mackenzie kertoo aina joka videon alussa mitä hän odottaa koulupäiviltään eniten. Aluksi hän odotti leikkimistä ystävien kanssa, minkä jälkeen kiinnostuksen kohteet vaihtuivat söpöihin poikiin, pidempiin yöuniin, tanssiaisiin ja valmistujaisiin.