Khloe Kardashian jätti ehkäisyn – poikaystävä haluaa ainakin viisi lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on puhunut vuosikaudet perheen perustamisesta. Samaan aikaan kun Kim, Kourtney ja Rob saavat lapsia, on Khloe joutunut tyytymään tädin rooliin. Nyt nainen on lopettanut e-pillereiden syömisen.¨

Khloe Kardashian haluaa lapsia koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa. 32-vuotias nainen kertoo käyneensä vakavia keskusteluja 26-vuotiaan rakkaansa perheen perustamisesta. Khloe kertoo tuoreimmassa Rikkaat Kardashianit -jakossa, että Tristan haluaa hänen kanssaan 5-6 lasta.

Kerroimme taannoin, että rakastunut Khloe Kardashian odottaa innolla myös naimisiin menemistä. Hän on sanonut vastaavansa myöntävästi, mikäli Tristan Thompson kosisi häntä. Khloe Kardashianin munasoluja on tiettävästi jäädytetty, mutta tiedossa ei ole, onko niiden hedelmöittäminen aloitettu. Nainen pystyy tulemaan raskaaksi myös luonnollisin keinoin.