Koira ei loistanut palloleikeissä – dramaattinen leikki sai loppuhuipennuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shetlanninlammaskoira on pieni paimenkoira, joka seurallisuutensa vuoksi on hyvin soveltuva lemmikiksi. Rotua näkee myös agilityssa, tokossa, paimennuksessa ja näyttelyissä, mutta ilmeisesti palloleikeissä ainakaan eräs rodun edustaja ei pääse loistamaan.

Ryan Anfrew Lewis on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon Duffy-nimisestä shetlanninpaimenkoirasta, jonka koordinaatiokyvyt eivät ole aivan terävimmillään. Duffy näyttää rakastavan palloleikkejä, mutta se ei kuitenkaan ole ikinä saada palloa ilmasta kiinni.

Videolla nähdään miten koira saa pallon noukittua maasta suuhunsa. Kun omistaja heittää tennispallon koiralle, Duffy ei saa sitä ilmasta kiinni. Pallo osuu hidastetulla videolla koiran kuonoon useamman kerran samalla kun dramaattinen musiikki soi taustalla.