Pentu ei oppinut temppua – isoveli auttoi vierellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut ovat todellisia herkkusuita ja tekisivät makupalojen vuoksi mitä tahansa. Ruoalle persoja koiria onkin monesti helppo opettaa, koska ne todella haluavat herkun omistajaltaan. Eräs innokas koiranpentu ei kuitenkaan ollut oppia istu-komentoa, jolloin vanhempi koira päätti auttaa sitä.

YouTube-videolla nähdään koiranpentu Jet ja hieman vanhempi koira Rufus. Koirien omistaja antaa koirille aina herkun kun ne istuvat komennosta. Jet haluaisi kovasti herkun, mutta ei ymmärrä istua silloin kun nainen pyytää. Lopulta Rufus päättää auttaa pentua tekemään mitä nainen haluaa.

Rufus huomaa, että Jet ei ymmärrä istua minkä vuoksi koira päättää tassullaan painaa pennun takapuolen maahan, jolloin koira laskeutuu istumisasentoon. Naista huvittaa toisen koiran puuttuminen asiaan, mutta hän päättää kokeilla vielä kerran samaa temppua. Pentu ei ymmärrä vieläkään istu-komentoa, jolloin Rufus painaa pennun takapuolen uudelleen lattiaan kiinni.