Vuoden kuumin bikinitulokas? Poptähti Tinashe upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettuun Nick Jonasiin taannoin romanttisessa mielessä yhdistetty laulajatar Tinashe ei ole vielä kovin tuttu neitokainen esimerkiksi suomalaisille, mutta hän tekee parhaillaan nousuaan julkkismaailman kärkikaartiin.

Nyt Tinashe kuvattiin Miami Beachilla, jossa popkaunotar valkobeigeissä bikineissä, eikä hänen upea vartalonsa jäänyt varmasti rannalta olijoilta huomaamatta.

24-vuotias Tinashe, koko nimeltään Tinashe Jorgenson Kachingwe, on yhdysvaltalainen julkkistähti, joka tekee uraa laulajana, näyttelijänä ja tuottajana. Vuonna 2012 hän nousi julkisuuteen saatuaan merkittävän levytyssopimuksen kotitekoisten demojensa pohjalta. Tinashen ensimmäinen single 2 On nousi seuraavana vuonna listaykköseksi. Popkaunottaren ura odottaa vielä kansainvälistä läpimurtoa.

Splash
Splash
Splash
Splash