Ariel Winter valaa itsetuntoa: ”Ihmisen täytyy rakastaa itseään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä nuorista naisista. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan.

Splash

Nainen on saanut vartalonsa esittelemisestä palautetta omalta äidiltään, mutta hän ei aio silti kuunnella ketään vaan tehdä niin kuin hänestä itsestään tuntuu hyvältä.

Ariel Winter rakastaa uimarantoja ja hän on vahvasti sitä mieltä, että ihmisten tulisi vallata uimarannat uudelleen. Winterin mielestä uimarannan tulisi olla ihana paikka, jonne ihmiset voivat tulla nauttimaan aurinkoisista päivistä rentoutuen ja aurinkoa ottaen ilman, että heidän vartaloitaan arvostellaan tai tarkkaillaan.

Ariel Winter vaikuttaa hyvin itsevarmalta, mutta myös hänellä on huonoja päiviä, jolloin hän ei tunne oloaan hyväksi ja kauniiksi. Winter kertoi Refinery29-sivuston tekemässä haastattelussa, että huonoinakin päivinä on kuitenkin tärkeää pystyä puhumaan itselleen kauniita asioita, rakastamaan itseään ja vakuuttamaan itsensä siitä, että on hyvä juuri sellaisena kuin on.