Ashley Moore pikkubikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Justin Bieber on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä useisiin nuoriin kaunottariin, joiden kanssa hänet on nähty juhlimassa. Eräs neitokaisista on Ashley Moore, jonka kanssa Bieber nähtiin treffeillä jo pari vuotta sitten, kun Justin toipui Selena Gomezin erostaan.

Eilen Ashley kuvattiin nauttimassa yhdessä ystäviensä kanssa Tulumissa, Meksikossa. Mallikaunotar viihtyi rannalla niukoissa bikineissä.

Ashley Moore työskentelee Nous Modeling -mallitoimiston listoilla, ja hän on poseerannut esimerkiksi bikini- ja alusvaatekuvissa. Rohkeita otoksia on nähtävissä myös esimerkiksi neitokaisen Instagram-sivustolla. Justin Bieber tutustui tummaverikköön aikoinaan ystävänsä Lil Twistin kautta.

Splash
Splash
Splash
Splash