Bensa-asemalla karu yllätys – käärme löysi ovelan piilopaikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät tiensä mitä yllättävimpiin paikkoihin etsiessään kuumalla ilmalla suojaa viileistä paikoista tai liian kylmillä säillä lämpimistä. Tällä kerralla eräs käärme oli päättänyt vallata huoltoasemalla bensamittarin.

Huoltoasemalla asioineet olivat ihmetelleet minkä vuoksi polttoaineletku ei asettunut enää normaaliin tapaan takaisin bensamittarissa olevaan pidikkeeseen. Kun he olivat hetken asiaa tutkineet he olivat huomanneet, että bensamittarin sisälle on luikerrellut käärme.

Käärme oli kenenkään asiakkaan huomaamatta ehtinyt livahtamaan bensamittarin koloon auringonpaistetta piiloon. Rohkea mies onnistui kuitenkin kaivamaan käärmeen polttoaineletkun pidikkeen sisältä letkun ja oman paitansa avulla. Käärme osoittautuikin melko isoksi yksilöksi, kun mies alkoi vetämään sitä kolosta pois kaksin käsin saatuaan käärmeestä kunnon otteen.